Balkan Roundtrip

Balkan

Grp request - August - Balkan Tour Roundtrip

Entrance to Visiting Places: NO Entrance fees are included in our offer and clients should pay on the spot.
TIPS for guide, restaurant, driver
Water in restaurant is not included (some restaurants though offer tap water for free)
Tour Condition

1- Modern Motor coach 49+1+1 seats at your disposal for transfers 2- All parking, customs, road fees, taxes, fuel, empty leg etc.
3- Driver expenses, his meals and accommodation as well as his payment 4- 4* Hotels BB as mentioned above.
5- Lunches and Dinners as per the above menus 6- Entrance Fees as above mentioned
7- Local guides as above mentioned
8- 1 bottle of 1lt per person per day on bus

*** Tour Leader free of charge ***

***Please note that this is just an offer and no reservation has been made on the offered Hotels and services. Tour must be confirmed first. accommodation or other services included in this tour can change to alternatives same or better standards.***
***Please note that this is just an offer and no reservation has been made on the offered Hotels and services. Tour must be confirmed first.
***Currency: All our products and services are calculated in Euro.
*** All the bank transaction fees and commissions must be paid by the partner. Full amount of the invoice should be paid in full into our company account. The finance department has the right to recharge the missing balance again to you and again the transfer costs will be covered by the partners. ***(S) after the supplier name stands for "Sustainable certified supplier": the supplier has been awarded with an international recognized label for its commitment in environmental and social sustainability.

Day 1: (184.82 KM)

12:30 ~17:30 Leave for Skopje Meet with the coach at Macedonian Border Medzhitlija 17:30Hotel check in after the dinner

Day 2: (171.77 KM)

Skopje172KM(2Hours45mins)Ohrid 8:30~10:30

Internal visiting:【Memorial House of Mother Teresar】【Stone bridge】

External visiting:【Alexander The Great Statue】【Mustafa Pasha Mosque】【Square Macedonia】、【Macedonia National Theater】,

【 Triumphal 】 (1.5hours) 11:00~12:00 Lunch time 12:00 ~ 14:45 Leave for Ohrid 14:45 ~ 16:30【Ohrid Old City】

External visiting:【Church of St. John at Kaneo】17:00 Hotel check in after the dinner 

Day 3: (297.30 KM)

Ohrid 133KM(2.5hour)Tirana【Albania】100KM(1hour50mins)Scutari Lake 60KM(1hour) Podgorica 【Montenegro 】8:30 ~ 11:00 After breakfast,leave for Tirana

11:15~12:15 Lunch time

12:15~13:00 Visiting the【Skanderbeg Square】(40mins) 13:00 ~ 15:00 Leave for Shiroke

15:00~15:30 Visting the【Scutari Lake】(30 mins) 15:30~ 16:30 Leave for Podigorica

16:30~17:00External visiting:【Hram Hristovog Vaskrsenja】17:00 Hotel check in after the dinner

Day 4: (248.97 KM)

Podgorica 86KM(1.5hour)Kotor164KM(2hours45mins)Zabljak 8:30~10:00 After breakfast,leave for Kotor

10:00~ 11:00 Visiting the【Kotor Ancient Town 】

External visiting:【the Upper Town Walls 】、【Square of Arms】、【Serbian Orthodox Church of Saint Nicolas】11:00~12:30 Lunche

12:30~15:15 Leave for Zabljak

15:15~15:45 Leave for【Tara bridge】(30mins) 15:45~17:00 【Durmitor National Park】

17:00 Hotel check in after the dinner

Day 5: (381.53 KM)

Zabljak136KM(2.5Hours)Trebinje【Bosnia and Herzegovina】116KM(2Hours)Mostar130KM(2hours)Sarajevo 8:30~11:00 After breakfast,leave for Trebinje

11:00~11:30【Arslanagic stone bridge】11:30~13:00 Lunch time 13:00~15:00 Leave for Mostar

15:00~15:30External visiting: 【 Mostar 】 (20 mins) 15:30~17:30 Leave for Sarajevo,Hotel check in after the dinner

Day 6: (187.46 KM)

Sarajevo140KM(2.5hours)Drven Grad【Serbia】40KM(30mins)Zlatibor 8:30 After breakfast,leave for Sarajevo

8:45~9:15   Visting【Bascarsija】,【Sebilj】

External visiting:【Bosnia and Herzegovina national museum 】【Latin bridge】Internal visiting:【Sarajevo War Tunnel 】(tickets included)(1.5Hour) 9:15~11:45 Leave for Drven Grad

11:45~13:30 Lunch time 13:30~14:30 Leave for【Drvengrad】14:30~15:30 Leave for city of Zlatibor。15:30~16:30 Leave for Zlatibor Lake

17:00 Local BBQ,Hotel check in after the dinner

Day 7: (201.90 KM)

Zlatibor217KM(3.5hours)Belgrade

8:30~12:00 After breakfast,leave for Belgrade 12:00~13:30 Lunch time

13:30~14:00 Visiting 【 Kalemegdan Fortress 】 (1Hour) 14:00~15:00 【 Church of Saint Sava 】 (1 hour) 15:00~16:00 【 Museum of Yugoslav History 】 (1 hour) 16:00~16:30【Chinese Embassy in Former Yugoslavia】(30mins)。、16:30~17:30【Knez Mihailova Street 】(free time 1 hour)

17:30 Leave for【Skadarlija Street 】(Dinner time)

Day 8: (418.23 KM)

Belgrade419KM(5hours45mins)Sibiu【Romania】8:00~13:00 After breakfast,leave for Sibiu 13:00~14:30 Lunch time

14:30~16:00 External visiting:Great square,Orthodox Metropolitan Cathedra 16:00~17:00 Free time activity

17:00 Hotel check in after the dinner

Day 9: (151.18 KM)

Sibiu159KM(2.5hours)Bran castle 50KM(1hour10mins)Sinaia 8:30~11:00After breakfast,leave for【Bran castle】11:00~12:30 Lunch time before visiting the Bran castle 12:30~14:30 Visi ting the 【Bran castle】

14:30~15:40 Leave for Sinaia. 15:40~17:00 Visiting【Peles Castle】17:00 Hotel check in after the dinner

Day 10: (169.98 KM)

Sinaia123KM(2hour)Bucharest

8:30~10:00 After breakfast,leave for Bucharest 10:00~11:00 City tour,【Palace of Parliament 】Visiting the The Arch Of Triumph

11:00~12:30 Lunch time

12:30~14:00 External visiting:Romanian Athenaeum 14:00~17:00 Free time activity(in the city)

17:00 Hotel check in after the dinner

Day 11: (403.25 KM)

Bucharest182KM(3Hours) Veliko Tarnovo【Bulgaria】221KM(2hours45mins)Sofia 8:30~11:30 Leave for (Veliko Tarnovo)

11:30~13:00 Lunch time

13:00~14:30 Leave for【Samovodska charishia】External visiting【Tsarevets Fortress】(1.5Hours) 14:30~17:15 Leave for Sofia 

Day 12: (349.30 KM)

Sofia117KM(1Hour45mins)Rila232KM(3 Hours15mins)Thessaloniki 8:30~10:15 After breakfast,leave for Rila

10:15~11:30Visiting the Rila Monastery

11:30~ 13:00 Lunch time 13:00~16:15 Leave for Thessaloniki

Day 13: (19.85 KM)

Thessaloniki-GUANGZHOU 9:00~11:00 City tour:

Extrenal visiting:【white tower】、【Church of Agia Sofia】、【War Museum of Thessaloniki】【Arisiotle University of Thessaloniki】11:00~12:30 Lunch time

12:30~15:00 Visiting the museum of Byzantine culture 15:00~16:30 Leave for Kastra

17:00 Go to the airport FLIGHT:TK1894 SKGIST 21:25 22:45 TK072 ISTCAN 01:30+1 16:50+1

Sign up to our newsletter and more

Euroasia Travel Experts

Euroasia Travel Experts, is specialized in providing professional touristic/business travel services from Balkan Region, Europe to mainland China, Macau, Hong Kong, Asia.