Bileta Autobuzi

Me partneritetin e FLix BUS https://www.flixbus.al me mbi 350 000 linja ditore në mbi 2000 destinacione në 28 shtete evropiane  dhe bashkëpunimin me shume linja autobuzi të tjera me nisja nga Shqipëria, me ne ju mund të eksploroni Evropën!

Po planifikon një udhëtim me çantë shpine në  Evropë? Do të shkosh në një udhëtim të shkurtër të minutës së fundit? Ose me pushime me familjen ose miqtë e tu? Pa problem fare! Ne të çojmë nga A-ja në B me çmime të pakrahasueshme. Me udhëtimet tona me autobus ti mund të zgjedhësh Francën, Holandën, Zvicrën, Gjermaninë, Italinë, Republikën Çeke, Hungarinë ose Kroacinë! Pa përmendur Suedinë, Danimarkën, Luksemburgun, Slloveninë dhe Austrinë – FlixBus të ofron udhëtimin që do kur e kërkon ti!

Të çojmë nga A-ja në B pa stres: falë informacionit në kohë reale për stacionin e autobusit, orareve të përditësuara dhe aktuale të autobusëve, stafit ndihmues dhe shoferëve miqësorë në terren, ti nuk ke pse të shqetësohesh për gjë. Mund të planifikosh udhëtimin tënd me autobus e të hipësh në bord me një ndjenjë të plotë qetësie.

 

Bileta Autobuzi

Invalid Input
Invalid Input
Captcha
Invalid Input

© 2019 EuroAsia Travel Experts