Slider

Tailor Made

 

Planifikoni paketën tuaj të pushimeve sipas dëshirës.

Bëni udhëtimet tuaja lehtësisht argëtuese dhe pa stres me turet tona “tailor-made”. Na tregoni se çfarë dëshironi të bëni dhe ku dëshironi të shkoni dhe ne do të përgatisim një itinerar dhe një kuotë për ju që përputhet saktësisht me preferencat tuaja.

Turet tona “tailor-made” ju ofrojnë fleksibilitet për të hartuar udhëtimin tuaj pa kufizime. Ju mund të vendosni se si dhe kur të udhëtoni, nivelin e shërbimit dhe standartin e hotelit etj.

Paketoni sa më shumë aktivitete dhe destinacione të jetë e mundur, ose përfshini pak pushim dhe kohë të lirë për të eksploruar sipas dëshirës.

Flisni me ne për planet tuaja të udhëtimit dhe ne do t'ju krijojmë një paketë ideale…


Tailor made

Captcha
Invalid Input

© 2019 EuroAsia Travel Experts